Vakantie op Terschelling

Chalet Huren op Terschelling

Wij verhuren twee chalets geschikt als vakantieverblijf voor 5-personen. Beide chalets staan op Camping Molkenbos te Formerum. Camping Molkenbos is een rustige gezinscamping aan de rand van het bos en paar minuten fietsen van het strand.

Chalet Karin

Chalet Karin is geschikt voor vijf personen. Dit chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één met stapelbed en een 1-persoons boxspring en slaapkamer één met een tweepersoons boxspringbed. Eigen douche, open keuken en eigen terras. U mag uw auto parkeren naast het chalet. Voor de kinderen is er een ruim speelveld met zandbak, glijbaan en speelhuisje. Wilt u dit chalet huren? Bekijk de beschikbaarheid.

Chalet Sander

Chalet Sander is geschikt voor twee tot vijf personen. Dit chalet heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een slaapkamer met drie bedden waarvan één stapelbed.
Eigen douche met wc, open keuken, woonkamer met kabel-tv, radio. Buiten naast het chalet kunt u beschut zitten op goed tuinmeubilair. Parkeren naast het chalet is mogelijk. Fietsen zijn te huur op het naastgelegen terrein. Wilt u dit chalet huren? Bekijk de beschikbaarheid.

Contactgegevens verhuur

Bel Karin, telefoon 06-42 82 88 70  of mail karinwout@hotmail.com

Appartement Verhuur »

Appartement Verhuur

Vakantieverblijf geschikt voor 6 personen. Appartement 'het Voorhuis' op Terschelling
Meer info »