Vakantie op Terschelling

Appartement ‘het Voorhuis’ op Terschelling

Het Voorhuis is een comfortabel 6-persoons vakantieverblijf gelegen in het dorp Hoorn aan de oostzijde van Terschelling. Een rustiek dorp in een landelijke omgeving.

Het voorhuis ligt op loopafstand van het Hoorner bos, de duinen en de waddendijk. Het strand is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook treft u op enkele minuten lopen verschillende restaurants (waaronder: Hessel). En kunt u in de nabij gelegen dorpen Formerum (Jumbo) en Lies (Spar) terecht voor al uw boodschappen.

Honden zijn in overleg toegestaan. Voor paardenliefhebbers bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen paarden bij ons te stallen tijdens uw vakantie op Terschelling.

Wenst u met meer dan 6-personen vakantie te vieren, informeer naar de mogelijkheden.

Indeling Vakantieverblijf
Op de begane grond treft u de woonkamer, keuken, het toilet en de badkamer met ligbad en een douchecabine.
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan twee met 2-persoonsbedden en één slaapkamer met twee 1-persoons bedden.
Kinderbedjes zijn bij te plaatsen en kindermeubilair is aanwezig. De keuken is voorzien van 5-pits gasstel en Combi magnetron.

Extra service
Bij aankomst in ons appartement zijn de bedden voor u opgemaakt en keukenlinnen is aanwezig. Handdoeken kunt u optioneel bij huren. Internet is tegen betaling toegankelijk.
Als huurder beschikt u over twee terrassen,waarvan één in de (bloemen)tuin,leuk om bijvoorbeeld eens te barbecueën of bij de houtkachel te zitten.

Wilt u dit appartement reserveren bekijk dan ook de beschikbaarheid.

Beschikbaarheid »

Beschikbaarheid

Bekijk beschikbaarheid vakantieverblijf 'het Voorhuis'.
Meer info »